MOJA ZGODBA

Moje ime je Saša ter sem ustvarjalka plannerja Queens plan. Že kot najstnica sem si želala imeti svoj lasten brand, ki bi navuševal ljudi, svetu sem želela pokazati svojo vizijo, sebe in svojo strast, hkrati pa pomagati ženskam do boljše samopodobe in osebne rasti skozi uporabnost in lep dizajn.

 
Želja se mi je začela uresničevati, augusta 2018, ko sem sedla za računalnik ter začela oblikovati svoj prvi planer. Po nešteto poizkusih je nastala popoln planer, ki ni samo navaden organizator časa temveč se mnogo več. Je motivator, osebni dnevnik, učitelj, zveznik in poleg vsega še noro lep modni dodatek. 


Po poklicu sem kozmetični tehnik po duši pa sem kreator, oblikovalka in ženska ki ljubi lepe stvari. Že zelo zgodaj pa sta me vesolje ter energija popeljala na pot osebne rasti in spoznavanje sebe. Vsak dan želim bit boljši človek ter najboljša možna verzija sebe. Znanje sem nabirala preko delavnic, seminarjev, predavanj ter mentorstev in kar je najpomembnejše začela sem del tega živeti. Ker sem začutila da je čas da začnem širiti to znanje naprej, sem ustvarila svoj blog dream day by Saša kjer pedajam svoje znanje, hkrati pa to počne tudi moj partner Simon, ki ima veliko vlogo tudi neposredni pri planerjih, saj je moj motivator, oseba na katero se lahko obrnem in vem da mi bo vedno stal ob strani. v življenju je zelo pomembno, da imano ob sebi takšne ljudi, ki nas podpirajo, spodbujajo ter verjamejo v nas.